Снимка: БГНЕС

Следващите 12 месеца ще бъдат изключително натоварени за членовете на британското кралско семейство. Предстои ключовото празнуване на платинения юбилей на Кралица Елизабет. В напрегнато очакване, обаче, дворецът във Великобритания тръпне да види биографията на принц Хари, който трябва да е описал трудната си година на напускането на кралското семейство, предава БГНЕС.

Когато беше разкрито, че той ще публикува книга, дворецът бе обхванат от "цунами от страх", твърдят анализатори. Датата на премиерата все още не е обявена, нито се знае какво ще има в книгата.

Въпреки това очакваните теми са свързани с трудните отношения между Хари и баща му, напускането на кралския двор, обтегнатите връзки с брат му Уилям, и кой от двореца е коментирал расистки изказвания по адрес на кожата на първородния им син Арчи.

И според кралския експерт Кейти Никъл, Хари и Меган може да планират да направят още шокиращи разкрития като част от рекламната кампания на книгата.

Смята се, че Хари е получил аванс от няколко милиона паунда за написването й.

В изявление за предстоящата книга Хари шокира с думите: „Пиша това не като принц, който съм роден, а като мъж, в който се превърнах. Носих много шапки през годините, както в буквален, така и в преносен смисъл, и се надявам, че като разказвам историята си - върховете и паденията, грешките, научените уроци – с това искам да покажа, че независимо откъде идваме, имаме повече общо, отколкото си мислим."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase