БГНЕС

Стивън Спилбърг скоро ще трябва да избере най-красивия си костюм, за да заведе дъщеря си до олтара.

31-годишната Саша Спилбърг, която се подвизава със сценичното име Buzzy Lee, е сгодена за Хари Макнали, който е син на известния ресторантьор Кийт Макнали. Саша е казала „Да“ навръх Нова година, а новината беше споделена от бащата на бъдещия младоженец. Той сподели снимка в социалните мрежи, на която двамата влюбени седят един до друг в ресторант.

„Когато Хари (Макнали) предложи на Саша (Спилбърг) на Нова година. Тя... каза Да!“, похвали се Кийт. Поздравленията за щастливата двойка започнаха да валят почти веднага, като известни приятели изразиха вълнението си от предстоящата сватба. „Каква прекрасна двойка“, „Е, това вече наистина е хубава новина“, „Поздравления! Любовта победи“ и много други изпълниха коментарната секция.

През юли Саша сподели снимка с Хари в социалните мрежи и шеговито помоли никой да не я отследва. „Влюбена съм и не ми пука кой знае!“, допълни тя. Годеникът ѝ е известен дизайнер, който работи в Ню Йорк.

Дъщерята на Стивън Спилбърг не тръгна по неговите стъпки, а реши да се занимава с музика. През 2021 година тя пусна албума Spoiled Love, а през тази се очаква да бъде част от турнето на HAIM. Говорейки пред WWD през януари миналата година, тя заяви, че не иска да използва фамилията си, за да пробива в развлекателната индустрия.
 

Цялата статия и снимки на бъдещите младоженци, можете да прочетете и видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase