БГНЕС
fallback

Шампионско начало на годината за Теодора Духовникова. Известната българска актриса сподели във Facebook, че е посрещнала 2022-ра на плажа, при това в компанията на най-добрите сърфисти.

„На Кабарете истинските звезди са във водата и карат сърф като богове. Други звезди няма“, написа тя, споделяйки снимки от райското кътче.
 
От поста на Духовникова разбираме, че тя е наблюдавала „финала на квалификациите за световното по хавайка“ в Кабарете – град в провинция Пуерто Плата. Той е известен с красивите си плажове, които мнозина избират именно, за да практикуват страстта си към сърфа.
 
Теодора, която показва как изглежда по бански и без грим, обяснява още, че е във възторг от новите си приятели.
 
„Изглеждаш феноменално! Фе-но-ме-нал-но!“, „Ба! Звезди! Тия са се снимали с Теодора Духовникова, не тя с тях!“, „Охххх, вълшебно начало“, пишат приятели на актрисата.
 
 
Каква беше изминалата година за Теодора Духовникова, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Дух

преди 2 години

Помня я Преди 100 години водеше едно еротично ТВ предаване После се натскаше на Калин Врачански но не я огряС една голяма мазна усмивка и влажен поглед и все един и същ патетичан тон ... мани

43

Анонимен

преди 2 години

Човек, който го мързи да работи или не му се отдаав нищо става актьор...А джурналята, които нищо не разбират от новини пишат безсмислени статии са безинтерести хорица.

42

Tони

преди 2 години

ЗА СЕФТЕ Я ЧУВАМ ТАЯ ''АКТРИСА'' ?

fallback