Getty

Кейт Уинслет никога няма да изостави приятелството си с Леонардо ди Каприо.

 
Въпреки че са минали повече от 24 години от премиерата на „Титаник“, където двамата актьори играят влюбена двойка, която е разделена от потъването на кораба, Лео и Кейт продължават да поддържат връзка и са доказателство за съществуването на истинското приятелство в Холивуд. Напук на натоварените си графици, семейния живот и живеенето в различни държави, актьорите поддържат връзка и често се чуват по телефона.
 
В интервю за The Guardian, публикувано на 23 декември, Уинслет сподели, че наскоро се е събрала с Ди Каприо в Лос Анджелис. Това е била първата им среща от три години насам заради продължаващата пандемия от коронавирус и мерките, наложени за справяне с вируса. И както в трагичния край на „Титаник“, срещата между двамата приятели е била изпълнена със сълзи.
 
„Не спирах да плача. Познавам го цял живот“, казва Кейт пред вестника. Допълва, че разделението им не е било предизвикано от липсата на желание за срещи, а от факта, че през по-голямата част от последните две години нямахме възможност да напускаме страните си.
 
„Както много други приятели по целия свят, ние бяхме разделени заради коронавируса и много си липсвахме“, казва още Уинслет.

Още за приятелството между Кейт Уинслет и ди каприо ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase