Снимка: БГНЕС

 2021 година донесе радост и любов за някои от знаменитостите, въпреки всички трудности. Кои любими звезди намериха своята половинка и започнаха връзка през изминалата година? Вижте някои нови звездни двойки.


Кортни Кардашян и Травис Баркър
Те бяха приятели с години, тъй като са съседи в Калабасас. Но през януари тази година обявиха, че вече са повече от приятели и признаха, че имат връзка. Двамата постоянно постват общи снимки в социалните мрежи и дори се сгодиха през октомври.

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън
Сестрата на Кортни, Ким Кардашян, също намери любов. През февруари тя подаде документи за развод с Кание Уест, но в края на октомври беше забелязана на среща с комика Пийт Дейвидсън. Двамата често излизат заедно и дори прекараха заедно Коледа.

Зендая и Том Холанд
Актьорите донесоха истинска радост на феновете на филмите за Спайдър-мен. Слуховете, че Зендая и Том Холанд са двойка се появиха още през 2017 г., но те така и не признаха това официално, а и през годините имаха връзки и с други хора. През това лято обаче те бяха забелязани да се целуват в кола и вече не крият връзката си. Появяват се заедно на събития и си пишат любовни послания в Instagram.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase