Снимка: БГНЕС

2021 година също премина под знака на пандемията от коронавирус. За съжаление, някои големи събития бяха отменени и не всички звезди, които планираха да сключат брак, успяха да направят сватбите си. Все пак, ето и кои знаменитости вдигнаха сватби през изминалата година.

Парис Хилтън и Картър Реум

 
Богатата наследница и предприемачът се венчаха на 11-и ноември. Интересното е, че празненствата продължиха цели три дни. Булчинската рокля на Парис бе дело на дизайнера Оскар де ла Рента. Сватбата се е състояла в дома на дядото на звездата и хотелиер - Барън Хилтън, който почина през 2019 г. Жилището се намира в луксозния квартал на Лос Анджелис - "Бел Еър". Сред гостите са били Ким Кардашян Уест, Кайл Ричардс, Пола Абдул, Ема Робъртс, Ашли Бенсън, Биби Рекса, Деми Ловато и др.

Гуен Стефани и Блейк Шелтън
 
Певицата и музикантът се венчаха през юли тази година. Церемонията е била скромна и се е състояла в ранчото на Блейк в Оклахома. И по-точно - в параклис, който бил построен специално за събитието. Гуен и изпълнителят са заедно от 6 години и се сгодиха през октомври 2020 г. "Блейк построи параклис в земите на ранчото си в Оклахома. Той го направи със собствени ръце и малко помощ. Това е като отдаване на почит към любовта им.", каза преди време източник на "Us Weekly".
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase