БГНЕС

Като погледнем назад към изминалата година, доста от най-горещите двойки в Холивуд направиха своя голям дебют на червения килим. Като се започне с Джей Ло и Бен Афлек, мине се през Меган Фокс и Machine Gun Kelly, Тайка Уайтити и Рита Ора, и разбира се, се стигне до вече сгодените Кортни Кардашян и Травис Баркър – това са все влюбени двойки, които не спряха да демонстрират чувствата си по различни светски събития през 2021 година. Затова няма да се спираме на тях. Ще обърнем внимание на двойките, които наистина направиха първата си официална поява заедно и то по много стилен начин. 

Едни от последните влюбени, които за първи път минаха заедно по червения килим са Джона Хил и приятелката му Сара Брейди (на снимката). Тя е инструктор по сърф и студентка в Калифорнийския университет в Сан Диего. Двамата използваха премиерата на неговия нов филм по Netflix „Не гледай нагоре“ (на 5 декември 2021 г.), за да се появят заедно и то в еднакви сини костюми!
 
Носителят на „Грами“ продуцентът Марк Ронсън и актрисата Грейс Гъмър – дъщерята на филмовата звезда Мерил Стрийп, се появиха за първи път на червения килим заедно около четири месеца след като сключиха брак през лятото. Двойката избра вечерно представление на Бродуей на 2 декември 2021 г. за своя дебют.
 
Ромео Бекъм – средният син на Виктория и Дейвид Бекъм и моделът Миа Регън направиха своя дебют на червения килим като двойка на Модните награди в лондонския Royal Albert Hall на 29 ноември 2021 г. Те са заедно от около две години.
 
Седмици след като обяви, че се е омъжила за фризьора си, бременната актриса Кристина Ричи показа бащата на бъдещото си дете – Марк Хамптън като двамата минаха заедно по червен килим на премиерата на нейния сериал „Жълти якета“ в Лос Анджелис на 10 ноември 2021 г.
 
На 10 ноември 2021 г. Ванеса Хъджинс най-накрая показа новото си гадже, а именно професионалния бейзболист Коул Тъкър. Двамата направиха своя дебют на червения килим като двойка на премиерата на мюзикъла „Tick, Tick… ​​Boom!“, в който тя участва.
 
Още за звездните двойки на 2021 г. ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase