Снимка: БГНЕС

След 16 години, пет филма и предизвикалия въпросителни погледи розов смокинг, Даниел Крейг отстъпва култовата роля на агент Джеймс Бонд. Но на кого?

Том Харди е едно от първите имена, което се спряга да влезе в обувките, пардон в смокинга на агент 007. Харди вече се е утвърдил с мъжествените си роли във "Венъм", "Дънкърк" и "Лудия Макс" и не е учудващо, че е фаворит на букмейкърите. Единственият проблем е възрастта - Харди е на 44, а като се има предвид, че Даниел Крейг изпълняваше ролята цели 15 години, на Том Харди ще му се наложи да играе до пенсия.

Възрастта е смятана за пречка и пред избора на Идрис Елба, на 49, чиято звезда изгря със запомнящото се изпълнение в сериала "Наркомрежа".

Сред по-младите претенденти са Реге Жан-Пейдж, чиято визия в смокинг беше оценена от бившия агент Пиърс Броснън, както и звездата от "Игра на тронове" Ричард Мадън, който има шотландска кръв като оригиналния Бонд - покойния сър Шон Конъри.

Хенри Кавил, известен с ролята си на Супермен, беше едва 20-годишен, когато Крейг беше избран за Бонд, но сега може шансът да е на негова страна.

Отзивите за превъплъщението на Даниел Крейг бяха повече от възторжени, така че на наследника му ще е доста трудно да достигне високо вдигнатата летва. А решението е от изключителна важност, предвид печалбите, които зависят от подбора на точния актьор за ролята.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase