Снимка: БГНЕС
fallback

Поради заплахата от разпространението на нов щам на коронавирус, Омикрон, кралица Елизабет II трябваше да откаже семейната коледна вечеря в Сандрингам. За втора поредна година Нейно Величество ще празнува в замъка Уиндзор.

Първо, кралицата отмени традиционната коледна вечеря за тези, които не могат да пътуват до Норфолк за самия празник. Помощниците на кралицата обаче сега съобщават, че плановете й за ваканция "все още се преразглеждат".

Според запознати, в името на децата си е вероятно Кейт Мидълтън и принц Уилям все пак може и да отидат в Норфолк, за да присъстват на традиционната коледна служба.

И въпреки че английската версия на списание Cosmopolitan съобщава, че тази година заради пандемията херцозите на Кеймбридж ще останат сами по Коледа, източник от обкръжението на двойката смята, че Кейт и Уилям, които са в самоизолация с децата си преди празници, все пак ще прекарат празника в рамките на кралските традиции. Възможно е те да посетят Елизабет II в Уиндзор, както и родителите на Кейт, които живеят в село Бъкълбъри, което е само на 33 мили от кралския замък.

Принц Чарлз и съпругата му Камила, принцеса Ан, принц Едуард и съпругата му Софи, след Нейно Величество, също отмениха празничните си събития, за да намалят риска от разпространение на вируса.

През последните месеци здравословното състояние на Нейно Величество е лошо. Според експерти всички предпазни мерки, взети от членовете на кралското семейство, са насочени преди всичко към запазването на здравето на 95-годишната Елизабет II.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 2 години

Сутринта изпих голяма чаша зелев сок. Ходих 4 пъти в клозета.

5

Растата

преди 2 години

До 4 ком., нищо чудно и да стане. Ако в близко бъдеще измислят методи за удължаване на живота, например много бързо регенериране на клетките, първо такива хора ще намажат. А ние простолюдието - да умираме.

4

Въпреки ОМИКРОНА..

преди 2 години

....на гости на Кралицата. - Ми то и аз съм на гости въпреки Омикрона, въпреки двата лева в джоба, въпреки "Промяната" и никой не е тръгнал да ме прославя и пише епични оди. Ти да видиш.

fallback