Снимка: BGNES

Виновен ли е Крис Нот или просто се опитват да опетнят неговия имидж? Това се питат фенове на актьора, след като две жени го обвиниха в сексуално насилие. Докато звездата от „Сексът и градът“ отрече твърденията и се опита да се защити, се появи трета, която също се оплака от разкрепостеното му държане преди години.

30-годишна жена, мениждър в голяма технологична компания, обяви пред The ​​Daily Beast, че Нот я опипвал докато тя работела като хостеса в ресторант в Ню Йорк през 2010 г. Пожелала да я наричат Ава, а не с нейното истинско име, тя посочва, че тогава била на 18 и той се опитал да я насили в края на смяната й, докато била в помещение, в което си взимала надницата всеки ден. Тогава колегата на Сара Джесика Паркър не само се опитал да я целуне, но и си вкарал едната ръка в нейния панталон. 

За да се измъкне от Нот, жената му предложила да отидат в неговия апартамент, за да правят всичко на спокойствие. Така успяла да избяга от него, докато той я чакал да се преоблече след смяната. 

Представител на Крис коментира пред HuffPost, че твърденията на трета "жертва" са неверни и че актьорът няма никаква представа коя е тя.

„Историята е пълна измислица и предполагаемите разкази, описани в детайли, са лоша измислица“,  обяснява той. 
 
Какво казаха колежките на Крис Нот от "Сексът и градът" - четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase