БГНЕС

Преди ден две жени обвиниха Крис Нот в сексуално посегателство в доклад, публикуван от The Hollywood Reporter.

Предполагаемите инциденти са станали през 2004 и 2015 година. Първата дама, за която се използва псевдонимът Зоуи, казва пред THR, че гледането на първите два епизода от продължението на „Сексът и градът“ е отключило нещо в нея и затова е решила да проговори за случилото се. „В продължение на много години бях погребала този случай“, казва тя, добавяйки, че сега е почувствала правилното време да сподели истината.

В статията на THR Зоуи казва, че се е срещнала с Нот малко след като се мести в Лос Анджелис, когато още е на 22 години. Тогава е работила в известна и успешна фирма, която е имала връзки с известни личности. „Идваше при мен и флиртуваше. Някак си ми взе номера от директора и ми оставяше съобщения на служебния телефон. Шефът ми постоянно се шегуваше, че Тузаря ми оставя съобщения“, разказва обвинителката.

Тя твърди, че по-късно е била поканена на басейн в сградата на Нот в Западен Холивуд. Докато е била там актьорът ѝ е дал назаем книга, която да прочете и да върне отново в апартамента му. Когато Зоуи се връща, за да остави взетата вещ, Нот я целува. Тя го целува в отговор и му благодари, казвайки му че се връща при басейна, където я чакат нейните приятелки. Тогава обаче Крис я дърпа към себе си, сваля ѝ дрехите и я изнасилва.
 
„Беше много мъчително, като през цялото време му крещях да спре! Но той не спря. Казах му поне да вземе презерватив, а той се изсмя“, твърди жертвата. Разказва още, че е имало кръв по блузата ѝ. След като напуснала стаята на Нот, Зоуи се прибира в стаята на свой приятел, който веднага разбира за случилото се.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Chris Noth (@chrisnothofficial)

Още за обвиненията към звездата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase