Снимка: БГНЕС

Отсъствието на Ким Катрал от продължението на „Сексът и градът“ беше известно още много преди премиерата на сериала, но все пак болката не беше по-малка.

"И просто така“ излъчи първите си два епизода на 9 декември, когато обясни липсата на Саманта Джоунс с факта, че тя е заминала за Лондон след спречкване между нея и Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър). Иронията беше веднага доловена от феновете на сериала, след като причината Ким Катрал да не участва в продължението на "Сексът и градът“ е именно неразбирателството ѝ с Паркър. Двете дами така и не потушиха огъня помежду си, което рефлектира върху новите епизоди и създаването на трети филм за големия екран.
 
Феновете не бяха никак доволни от видяното, но най-интересното е, че Ким Катрал също разкри своето мнение за сериала. Въпреки че не направи официално изявление, тя все пак хареса няколко коментара в социалните мрежи, които критикуваха „И просто така“. Точно в духа на Саманта Джоунс, Катрал отново доказа, че отсъствието ѝ от сериала наистина се усеща.
 
Още за коментара на Ким Катрал четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase