Снимка: БГНЕС

Карди Би трогна съпруга си Офсет с пожелание за неговия рожден ден.

Рапърът навърши 30 години на 14 декември и любимата му написа мило послание в Instagram. Певицата качи снимки и клипове с него в социалната мрежа.
 
На първата снимка тя е по бански, а Офсет по шорти и потник, двамата са на плаж и са се прегърнали. Освен това, Карди е показала как мъжът ѝ си играе с 3-годишната им дъщеря Кълчър и как люлее 3-месечният им син.
 
"Честит рожден ден на моят съпруг, най-добър приятел и баща на децата ми. Обичам те толкова много и съм толкова горда с теб. Ние преодоляхме толкова много заедно. Обичам мъжа, който ставаш и обичам бащата, който си. Благодаря ти, че винаги си до мен, че си страхотен довереник и съветник, и че никога не ми позволяваш да се подценявам. Такава голяма късметлийка съм, че те имам като партньор, с когото отглеждаме красивите си деца.
 
Ти имаш толкова много проекти и бизнеси, които управляваш, и все пак ти си ми помагал толкова много в това пътешествие с нашите 2 деца. Нека животът продължава да те благославя и да продължаваш да процъфтяваш.", написа рапърката.
 
Какво още каза тя и снимките - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase