Снимка: БГНЕС

Половинката на Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес, заведе децата на футболната звезда на вълшебно пътуване до Лапландия. Там четиримата наследници на CR7 – Кристиано Роналдо-младши, Ева, Матео и Алана успяха да видят Дядо Коледа и да се позабавляват качествено, въпреки мразовитото време.

Според британските медии, Родригес, която очаква близнаци от футболиста на Манчестър Юнайтед, е платила сумата от 1500 британски паунда на вечер, за да могат тя и децата ѝ да нощуват в луксозна хижа сред природата на Севера. С двете нови попълнения през идната година, семейството на Роналдо ще стане 8-членно.

Джорджина сподели със своите 28,7 милиона последователи в Instagram във вторник доста любопитни кадри от своето вълшебно, заснежено пътуване. Тя дори се е самоопределила като „най-щастливата майка на света“ може би поради факта, че е успяла да развълнува децата си, потапяйки ги в извора на магията, наречена Коледа.

Бременната 27-годишна красавица е споделила, че температурата в Лапландия е била -15 градуса, но това не е попречило на забавленията ѝ с децата, нито пък на нейния личен стил, който се вижда, че е безупречен дори и при тези ледени температури.

Вижте снимките на сексапилната брюнетка и децата й в Лапландия в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase