Снимка: БГНЕС
fallback

Адел призна, че е пазила връзката си с Рич Пол в тайна от всички, включително нейните приятели. Звездата просто искала да запази тази информация само за себе си в началото.

Певицата и спортният агент бяха забелязани заедно на публично място за първи път през лятото.
 
През пролетта на 2019 г. Адел се раздели със съпруга си Саймън Конеки, с когото имат 9-годишен син Анджело.
Сега тя разкрива, че дори близките ѝ приятели не повярвали, че тя вече има връзка, тъй като пазила това в тайна доста дълго.
 
"Аз наистина не казах на много от приятелите си в началото, защото исках да запазя това за себе си. Никой от тях не повярва!", коментира тя пред списание "Rolling Stone".
 
Какво още сподели тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 - Аз па не крия. Знае и нищо не прави. Какво може да направи? Семеен имот няма ... Ако има развод, ще има достъп до 50-60 000 лева, но я познавам много добре, до 4 месеца ще ги е пропиляла. Децата ще останат при съпруга, който няма две криминални регистрации и не е бил глобен за шофиране с алкохол в кръвта (макр да бепе нещо от рода на 0.12 промила - от бонбони пияна вишна ...). Работата е, че и децата не ги ща, но ще ги пратя в частно училище в чужбиона - хихииии

10

В живота..

преди 2 години

....всичко опира първо до парите, а когато вече ги има настъпва ред и на "маркуча" )))

9

Анонимен

преди 2 години

Криела че има връзка с маймункааа, хахахаха. Че то за казване ли е, дано да е разпорил от .. и сега да има близнаци шимпанзетаа

fallback