Снимка: БГНЕС
fallback

Коледните празници са все по-близо, а празникът няма как да мине без задължителните песни на Майкъл Бубле.

Изпълнителят се е превърнал в задължителна част от Коледа и също като Добрия старец, радва малки и големи всяка година. Тази той реши да ни поднесе своя подарък малко по-рано, пускайки специалния си проект „Коледата в града на Майкъл Бубле“. Премиерата беше на шести декември, като зрителите ще видят микс от комедия, музика и специални гости като Камила Кабейо, Джими Фалън, Хана Уадингам и много други.
 
Но какво правил кралят на Коледа, когато не създава проекти по това време? В интервю за E!News Бубле разкрива прекрасната музикална традиция, която семейството му изпълнява всяка година. „Пеем песента Feliz Navidad около 7000 пъти. Не се шегувам“, казва изпълнителят. Допълва, че коледното парче свири постоянно в дома му и дори е предпочитано пред собствените му песни.
 
Канадският певец, който е женен за аржентинската актриса Луисиана Лопилато от 2011 година, споделя, че двамата комбинират културните си традиции по време на празниците. „В културно отношение, ние сме много различни. В много от латинските страни, Бъдни вечер е доста по-голям празник. Подаръците се отварят както тогава, така и в коледната сутрин. Докато ние в Северна Америка ги отваряме само на Коледа“, обяснява Бубле.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Michael Bublé (@michaelbuble)

Още за Коледа в семейството на певеца четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Тоя кълвач е

преди 2 години

Бащата на Жъсти Бийбър

8

Анонимен

преди 2 години

Най-добрия състав са мили ванили.

7

Анонимен

преди 2 години

Coca in

fallback