Снимка: Instagram
fallback

"Докато се разхождах в центъра на София, България, позната мелодия ме привлече и завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата".  С това описание актьорът Анди Гарсия публикува 7 минутно видео, заснето в центъра на София.

Докато се разхожда из града, Гарсия чува познатата мелодия от "Кръстникът". Актьорът се приближава към източника на мелодията, който се оказва уличен музикант със саксофон, седнал в градинката пред Народния театър. Впечатлен от таланта му, Гарсия сяда до него, слушайки внимателно изпълнението му, а след това му оставя пари.

В края на видеото асистентът му, който е българин, пита музиканта дали познава този човек. Мъжът си няма ни най-малка представа, а след като разбира, че до него е застанала холивудска звезда, се плесва по челото, изправя се на крака и продължава да свири композиция от "Кръстникът".

Анди Гарсия играе Винсънт Мансини-Корлеоне във филма "Кръстникът 3". Мансисин наследява Майкъл Корлеоне и става новият дон Корлеоне. По всяка вероятност Гарсия е у нас за снимките на филма "Непобедимите 4", където играе агент на ЦРУ.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Andy Garcia (@andygarcia)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

:-D

преди 2 години

До Анонимен 85 - Наистина е много ЖАЛКО , че не сте бил /а там - Да му се хвърлите на врата , за да изтанцувате мелодията заедно , защото щяхте да сте No 1 в Youtube , а и щяхте да допринесете много за популярността на България ! После можеше да се цаните и за културен министър - Кой знае ?! Като нация сме извадили истински КЪСМЕТ !!

79

Българин

преди 2 години

До Анонимен 85 - Нищо кой знае какво стилно не се забелязва в облеклото му , но именно това говори за възпитанието и културата на един човек който не парадира с това кой , какъв е и откъде е ! Нашият недостатък и "КРИВОРАЗБРАНА цивилизация " , както в повечето случаи очаква фанфари , барабани , охрани и корртежи от бодигардове , за да се ДЕМОНСТРИРА един селски и ПЪВЕНЮШКИ "статус" - Вижте ме аз кой съм - това е разликата !! И това ще надживеем - Просто иска време !!

78

Българин

преди 2 години

До Анонимен 84 - Съвсем НЕ сте прав /а , да не кажа и че се ИЗХВЪРЛЯТЕ доста !! Ако наистина се интересувате (дай Боже и да разбирате) от изкуство, и следите внимателно , би трябвало да сте забелязали едно цяло поколение млади и невероятно способни музиканти , актьори , художници ит.н - Все хора на изкуството ! Колкот до А. Гарсия - СИГУРЕН съм че и Вие можеше да не го забележите , защото не прави впечатление с нищо повече от всеки средно статистически пенсионер - прилично облечен !!

fallback