Снимка: БГНЕС
fallback

Принц Уилям призна, че е фен на музиката на AC/DC.

Той обича да си пуска песни на рок бандата сутрин и се чувства така, сякаш може да се справи с всеки и всичко, след като изслуша хита им от 1990 г. - "Thunderstruck". Кралският наследник признава, че му е трудно да не куфее, когато чуе тази песен на рок легендите.
 
"Няма нищо по-добро в понеделнишка сутрин, когато очите ти са зачервени след уикенда, и опитваш да се върнеш към ежедневната работа през седмицата. Това те събужда, поставя те във възможно най-доброто ти настроение и се чувстваш, сякаш можеш да се справиш с всеки и с всичко. Представям си, че ще вървиш сравнително бързо, докато слушаш тази песен, може би с подскоци, с куфеене. Трудно е да не танцуваш или да не движиш главата си на тази песен", сподели той в подкаста "Time to Walk" на "Apple Fitnes+".
 
Какво слушат децата му четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 2 години

Нормално, Ди Си са супер група особено с Бон Скот лека му пръст!

19

антифен

преди 2 години

Един долу писал, че не разбирам от музика. Е аз съм фен на Лед Цепелин, Куин, Пинк Флойд, Бах, Моцарт, Нирвана, Бийтълс, Юрая Хийп, Стикс, Суит, Ръш, Дийп Пърпъл, Ху, Гънс енд Роузис. Явно не разбирам нищо. Освен това мога да свиря някои от нещата, а не само да ги слушам.Уверявам ви едва ли има по *** и монотонна и еднаква група от Асдс. *** то чувек като се напие не прави разлика. И май това за 80% е верно. Не само за България очевидно.

18

мхм

преди 2 години

Добре, но все пак да отбележим , че АC/DC не могат да свирят, добре е да се знае от милионите заблудени фенове! Тотали булшит са горките!!!

fallback