Снимка: Getty Images
fallback

Една от най-шокиращите звездни раздели беше тази между Брадли Купър и Ирина Шейк. Двамата изглеждаха като стабилно и щастливо семейство, опитвайки се да стоят далеч от светлината на прожекторите и пазейки личното пространство на дъщеря си Леа. Актьорът и моделката рядко присъстваха заедно на светски събития, а по интервюта говориха оскъдно за връзката си и случващото се у дома.

Всички фенове бяха сигурни, че Брадли и Ирина ще останат завинаги заедно, но през 2019 година те шокираха света, обявявайки раздялата си. Обещаха, че остават приятели и най-важното за тях е Леа да расте в нормална среда, в която вижда, че родителите ѝ се разбират и се подкрепят. За кратко Шейк имаше връзка с Кание Уест, но в края на лятото двамата сложиха край, а малко след това моделката беше забелязана в компанията на Брадли. Това накара много техни почитатели да се надяват двамата да си дадат втори шанс и този път той да е вечен.

Вижте още за Брадли Купър и Ирина Шейк в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Ждръц

преди 2 години

Дали са си втори шанс да си завъртят по няколко френски ласки и тва е. При холивудските извращеняци няма семейно щастие там всичко е за имидж.....подписват се договори с клаузи кой на кого по колко пъти в седмицата/месеца има право да изневерява...тва семейно щастие ли е?! Той холивудски плейбой с купчини връзки с актриси и моделки, да не би Иринка да му бъде последната на любовната писалка?! Ами тя топмоделшата по всички подиуми и списания гащите винаги са и на преден план плюс всички прелести

4

Анонимен

преди 2 години

Пусна я по кръг на 10-15 чиляка да я пробват и си я прибра. Евала брат

3

Анонимен

преди 2 години

Ей тия шарани...

fallback