Снимка: БГНЕС
fallback
Ники Михайлов за пореден път се обясни в любов на Николета Лозанова.
 
Повод за това е рождения ден на плеймейтката, която днес навършва 34 години. Футболистът зарадва любимата си с послание още в полунощ.
 
Той беше нетърпелив и тогава постна снимка с Николета в профила си в социалната мрежа Instagram.
 
"Честит рожден ден на жената, родена да придава смисъл на всички около нея, на любовта на живота ми! Бъди жива и здрава, бъди все по-преуспяваща, бъди все толкова себе си! Знаеш рецептата на успеха, преподаваш я всеки ден на света, който те заобикаля, а у мен будиш всяка секунда уважение и обожание! Обичам те, колкото повече, толкова повече!", написа той към кадъра.
 
Снимката вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 2 години

На последните снимки са и напомпали устните като гумите на колелото, велосипед исках да кажа, ама от тези тънките гуми! След време ще спаднат и ще ви пиша отнова дали е хубава т.е красива. За сега е само готино за яхване колело извинете велосипед!

42

До 42

преди 2 години

До до Алекс. А не искаш ,ли да видиш Мартина Вачкова?.Без грам грим!

41

йфйкбфк

преди 2 години

до 24 а българските мъже как изглеждат- най-грозните в света след албанците. По анцуг, с бъчви вместо плочки, плешиви и по 100кила. Аре бегай, не заслужавате грам нито една българска жена. Не знам защо те седят с неудачници като повечето, че и им продължават гена

fallback