БГНЕС
fallback
Съпругата на покойния изпълнител Дейвид Боуи – Иман, пуска своя първи парфюм. Той неслучайно носи името Love Memoir, защото за създаването му моделът черпи вдъхновение от любовта си към него.
 
В интервю за списание Vogue, жената на легендарния певец разкрива, че има няколко парфюма, които ползва от години и никога не изневерява на тях. Но скоро ще добави към колекцията си още един, който винаги ще разтуптява сърцето ѝ.
 
„Ароматът е толкова емоционално нещо, така че когато стана дума за създаването на първия ми, трябваше да е правилен“, разказва Иман.
 
Парфюмната вода е първият продукт, който звездата пуска. Всяка една съставка в него е свързана с връзката ѝ с Боуи – от тяхното запознанство, до предложението за брак и сватбата. Например етеричното масло от растението ветивер, е онзи пикантен аромат, който тя усеща в деня, в който среща Дейвид. Нотките на бергамот и къпина пък ѝ напомнят за италианската провинция, където са се оженили.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от IMAN (@the_real_iman)

 
Още за новия парфюм на Иман ще откриете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 2 години

Жалкото е че все още има хора които се връзват на тея парфюми, все едно са нещо изключително , а истината е че си поръчват от китай някаква шир-потреба и само лепят етикети, подобно на всякаквите ел.инструменти- правиш поръчка за 50, 100 или 500 хиляди долара и те слагат етикети с каквото име пожелаеш

1

Анонимен

преди 2 години

Такава любов, че използва смъртта му, за да си продава парфюмчето

fallback