Снимка: БГНЕС
fallback

Английският национал Джак Грийлиш беше хванат в изневяра преди няколко дни и сега дългогодишната му приятелка Саша Атууд му поставила ултиматум.

Футболистът на Манчестър Сити тайно ходил на срещи с риалити звездата Емили Атак. 26-годишният Джак и 31-годишната Емили били забелязани в дома на Атак, както и в хотел в Манчестър, писаха от "The Sun".
 
Приятелите на спортиста твърдят, че той звъни на Емили почти всеки ден в последните 6 седмици.
 
"Тяхното приятелство е основният разговор в съблекалнята. Емили гледаше Джак на Европейското и смята, че той е строен. А от негова страна - Джак е неин фен, откакто тя участваше в The Inbetweeners. Те започнаха да си пишат в Instagram, преди да си разменят номерата и после пренесоха разговорите в WhatsApp и FaceTime. Джак ѝ звъни почти всеки ден и е открит относно това. Те станаха наистина добри приятели и говорят по FaceTime доста, той е като малко кученце около нея. Много е сладко. Те много се смеят заедно", споделя източник.
 
Все пак, приятел на Джак е казал, че двамата с Емили много се сближили, но така и не са прекрачили границата.
Футбоситът има приятелка, Саша Атууд, откакто е на 16 г. Но през годините двамата се разделяха и събираха няколко пъти.
 
Твърди се, че Грийлиш е казал на Саша, че с Емили са само приятели. Но източник, близък до двойката, споделя, че двамата са се срещнали, за да обсъдят бъдещето си.
 
"Саша беше разтърсена от новините за тайното приятелство на Джак. Тя нямаше представа. Джак ѝ се извини, че я е разстроил, и те трябваше да се срещнат и да обсъдят бъдещето си. Джак е наистина объркан. От една страна, той беше посъветван да остане верен на приятелката си от детството по много причини - рекламни и др. Но от друга страна, той е опиянен от компанията на Емили. Изглежда, че не може да стои далеч от нея. Плюс това, много от приятелите му в отбора  си падат по Емили също - така че те му дават други съвети", посочва източник на "The Sun".
 
Още за любовния му живот и снимки на приятелките му вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Н1

преди 2 години

Всеки знае себе си, но е грешка, особено за мъж, от ученическа възраст да се обвържеш с гадже завинаги.

7

Do 5

преди 2 години

До АнонименИ аз бе те знам теб, и ти не ги знаеш тези от статията, но пък много бърно си решил да ги комнтираш.

6

Анонимен

преди 2 години

Покъртен съм. Дигнах 190 кръвно.

fallback