Снимка: Getty

Всички на колене пред Зендая!

По време на своята историческа вечер на наградите, раздавани от Съвета на модните дизайнери на Америка, 25-годишната актриса се появи на червения килим с невероятно красива рокля. Тоалетът от Вера Уанг беше в червен цвят, състоящ се от бюстие и огромна пола, комбинирани с диаманти и червен маникюр.

На церемонията Зендая получи наградата за Модна икона, превръщайки се в най-младия носител на тази чест. Преди нея статуетката са получавали Бионсе, Наоми Кембъл, Дженифър Лопес и Риана. Това е поредното признание за актрисата след изпълнения с уникални тоалети сезон, в който тя промотира филма си „Дюн“, в който участва с Тимъти Шаламе.

Зендая привлича погледите на червения килим още от времето си в Disney, когато беше изгряваща звезда. В продължение на десетилетие тя се превърна в модно вдъхновение, муза за дизайнерите и лице на луксозни марки като Bulgari, Valentino и Lancome.

Наградата за модна икона идва като перфектния завършек на една година, в която Зендая и стилистът ѝ Лоу Роуч създадоха невероятни визии за светски събития. През последните месеци актрисата застана на корицата на британския Vogue, обиколи света за премиерите на филма „Дюн“ и присъства на наградите „Оскар“ с уникална рокля на Valentino в жълт цвят.

Цялата статия и снимки на звездата можете да прочетете и видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase