Снимка: БГНЕС


Кирстен Дънст показва за първи път семейния си дом в Лос Анджелис, който споделя със своя годеник – актьора Джеси Племънс и двете им малки момчета.

Актрисата от хита „Мария Антоанета“ отваря вратите на зашеметяващата си къща специално за интериорното списание Architectural Digst. Семейството е ситуирало дома си в ранчо от 30-те години на миналия век, което се намира в долината Сан Фернандо.

39-годишната Кирстен и 33-годишният Джеси са горди родители на двама сина – на 3-годишния Енис и на 4-месечното бебе Джеймс.

Въпреки че двойката обича да обединява творческите си проекти (двамата играят ролята на съпруг и съпруга в предстоящия филм Power of the Dog), Дънст все пак е поела водещата роля в проектирането на семейния им дом, като за свой помощник е поканила дългогодишната си приятелка – интериорната дизайнерка Джейн Холуърт.

Кирстен споделя в интервюто, че никога не се е интересувала особено много от дрехи или от автомобили, но винаги се е вълнувала от интериорен дизайн. Тя казва: „Джейн е човекът, който ме образоваше относно мебелите и дизайна. Аз съм нейна ученичка в това царство.“

Вижте дома на Кирстен Дънст в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase