БГНЕС
fallback

Кръвта вода не става! Това сякаш е посланието на последната снимка на Нети Добрева, споделена в Instagram, с която тя успя да развълнува своите последователи. Там я виждаме с нейната майка, която тя откри след години търсене.

„Майка и дъщеря на разходка“, написа актрисата.
 
На кадъра актрисата се усмихва редом до Джилда Първанова-Алесиева, която ѝ е на гости в София. Макар и с не добър фокус, той ни показва, че приликата между двете е поразителна.
 
„Много ви се радвам и се надявам да имате време да наваксате всичко пропуснато“, „Джилда грее, насладете се, ама прекрасни стеее“, „Моменти, които са специални и остават за цял живот...“, коментират потребители на социалната мрежа.
 
Само за ден снимката на майка и дъщеря, които наваксват пропуснатите моменти, събра над хиляда харесвания и безброй положителни отзиви.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Neti Dobreva (@netidobreva)

Повече за Нети и нейната майка, които се откриха след години търсене, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимна

преди 2 години

Тази "майка" си я знаем каква к....си беше.

9

Анонимен

преди 2 години

Това ли е майка й? Или е биологичната сурогатна, която я е оставила след като забременяла след луд купон с биологичния баща, но се усетила след дъжд качулка, че няма възможност да гледа дете? Поне от време на време би било добре да се споменава и майката, която я е отгледала.

8

Анонимен

преди 2 години

май е намерила майката на Дони ;)

fallback