БГНЕС

Джордж Клуни е една от малкото холивудски звезди, които пазят личния си живот далеч от медиите и таблоидните издания. Той рядко говори за това какво се случва у дома, не коментира любовния си живот в детайли и все още не е показал лицата на 4-годишните си близнаци Ела и Александър. Според актьора, ако някой иска да пише за него, то темата трябва да се върти около професионалните му постижения и ангажименти, а не около личния му живот.

Именно затова няма да видите Клуни в социалните мрежи или ако го видите, той няма да публикува снимки на децата си, за да набира все повече харесвания и последователи. Звездата пази личното пространство на семейството си и иска същото поведение и от медиите и таблоидните издания.
 
Преди няколко дни Джордж написа отворено писмо към Daily Mail и останалите медии, в което моли децата му да не бъдат фотографирани и техни снимки да не присъстват в статии за него. Клуни беше провокиран от поредното прекрачване на граница от страна на Daily Mail, когато изданието публикува снимка на едногодишния син на Били Лорд. Снимките вече са свалени от сайта на вестника, тъй като нарушават правилата на журналистическата етика. 
 
В писмото си Клуни пише, че заради работата на съпругата му Амал, показването на децата им може да създаде огромна опасност за тяхната сигурност. Г-жа Клуни е адвокат по защита на човешките права и често се бори срещу терористични организации, представляване на жертви на зверствата в Ирак, хора, борещи се за свобода на словото в Египет, както и разследване на гражданската война в Сирия.
 
Още за писмото на Джордж Клуни четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase