БГНЕС

Ако между 1998 и 2004 година сте били дама, която току-що навлиза в 20-те или 30-те си години, най-вероятно сте били част от огромната фенска база на сериала „Сексът и градът“. От HBO създадоха феномен в телевизионната история, който успя да се задържи шест сезона, след което да последват още два филма за големия екран.

През 1998 година ни бяха представени четири дами – Кари Брадшоу, Миранда Хобс, Саманта Джоунс и Шарлот Йорк. В техните роли влизат съответно Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Ким Катрал и Кристин Дейвис. За няколко поколения жени шоуто почти еднолично дефинира, по начини едновременно трогателни и комедийни, обезпокоителни и ослепителни, какво означава да преживееш предизвикателствата на приятелството, любовта и кариерата чрез взаимносвързаните истории на четири най-добри приятелки, живеещи в Ню Йорк в началото на новия век.
 
„Това е сериалът за великолепни жени, които често се озовават в не толкова великолепни ситуации, и за това как лошите неща не означават края на света“, казва актрисата Тави Гевинсън пред Vogue. Тя допълва, че „Сексът и градът“ ѝ е дал първия поглед към порастването, женствеността и какво означава да живееш в Ню Йорк.
 
И докато шоуто успява да превърне своите актриси в истински звезди, най-голямата от тях до днес си остава Сара Джесика Паркър. Благодарение на безупречните тоалети на Кари Брадшоу, марковите обувки и чанти, както и неуспехите ѝ в любовта, които поразително приличат на реалността, Паркър се превърна във вдъхновение за всички дами по света, показвайки им, че един мъж не трябва да определя бъдещето и живота ти.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker)

 
Фотосесията на Сара Джесика Паркър и подробности за продължението на сериала с нейно участие ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase