Снимка: Getty

Кланът Кардашян се беше притеснил за Кание Уест и по-точно за това как той ще приеме връзката на отчуждената си 41-годишна съпруга Ким Кардашян с 27-годишния комик Пийт Дейвидсън. Оказва се обаче, че рапърът няма намерение да изпада в депресия, тъй като вече си е намерил красиво, младо гадже.

Според най-новите слухове, 44-годишният Кание, или просто „Йе“, излиза с 22-годишната красавица Винетрия. Сайтът Page Six твърди, че малко хора знаят за потенциалната нова връзка на Уест с тъмнокожата хубавица, но двамата имали отношения от „известно време“.

А ето и 5 любопитни факта за въпросната красавица, която се казва Винетрия:

1. Двамата бяха забелязани заедно за първи път на баскетболен мач.

Феновете бързо забелязаха, че Кание има красива брюнетка до себе си, когато се появи на баскетболен мач на 7 ноември. Двамата бяха снимани в Ye’s Donda Academy за първия баскетболен мач в Минеаполис. Те седяха един до друг, като Винетрия беше зашеметяваща в изцяло черен тоалет, с дънки и пуловер. Кание пък беше облечен в дънки и яке с кожени ръкави.

2. Според слуховете двамата са заедно от „известно време“.

Page Six твърди, че отношенията на Кание и Винетрия датират от известно време. Изданието пише, че Винетрия е била в Маями заедно с рапъра, когато той записваше подкаста Drink Chimps. Твърденията бяха привидно потвърдени от публикации в Instagram, на които тя се е снимала във ваната на хотел във Флорида по същото време.

Още факти за красавицата Винетрия, както и нейни снимки, можете да прочетете и видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase