БГНЕС

„Серина, Винъс, Уил – три икони се обединяват за биографичния филм King Richard“. Това пише списание Entertainment Weekly, на чиято корица виждаме една неочаквано добра комбинация – двете сестри и известни тенисистки в компанията на лошото момче на киното.

Продукцията разказва историята на едно семейство, което работи заедно, въпреки всичко, за да сбъдне една мечта, пише изданието, посочвайки, че филмът с участието на Уил Смит, Винъс Уилямс и Серина Уилямс, е достоен за „Оскар“.
 
Списанието с триото ще бъде по будките от 12 ноември, а феновете на тениса споделят в социалните мрежи, че нямат търпение да прочетат интервюто със звездите и да гледат на екран онова, което са създали заедно.
 
И докато известното дуо в женския тенис сподели само корицата в своите профили в Instagram, звездата от „Мъже в черно“ даде на феновете да надникнат зад кулисите на тяхната фотосесия.
 
„Първи снимки със Серина и Винъс Уилямс. Ето ни!“, написа той, показвайки видео с колежките си, направено във Флорида.
 
„Големият Уили!“, „Наистина иконично трио“, „Крал! Красавец!!!!“, пишат последователите на Смит в социалната мрежа.
 
Макар оригиналното заглавие на филма, режисиран от Рейналдо Маркъс Грийн, да е King Richard, у нас той ще бъде под името „Методът Уилямс“.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith)

 
„Още когато дъщерите му са около 4-годишни, Уилямс изготвя план от 78 страници за техните професионални кариери в тениса. Той започва да тренира момичетата на кортове в Комптън и те бързо загатват за таланта си на различни турнири. Сестрите Уилямс са сред най-големите имена в историята на женския тенис, като Серина е с 23 победи в турнирите от Големия шлем“, пише в официалното му представяне.
 
Още за фотосесията на триото и филма за сестрите Уилямс,четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase