БГНЕС
fallback

Дженифър Гарнър предизвиква слуховете, че се е сгодила за приятеля си Джон Милър, след като се появи в Instagram с огромен диамантен пръстен на безименния си пръст.

 
49-годишната актриса предаваше на живо в социалната мрежа разговора си със своята колежка от хита „Събудих се на 30“ – Джуди Гриър.
 
Двете жени си говореха непринудено, докато Дженифър отпиваше от чаша чай, когато последователите на Гарнър забелязаха интересното бижу на нейната лява ръка.
 
Пръстенът веднага предизвика спекулациите, че Гарнър и Милър, който е главен изпълнителен директор на веригата CaliBurger, са решили да узаконят връзката си.
 
Двамата бяха заедно около две години от 2018-а до 2020-а, после се разделиха за няколко месеца, за да се съберат отново през април 2021 г.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 години

До 6Чак пък "взела мъжа". Тя се разведе с него преди сто години май заради това, че той долюбваше алкохола повечко. С другата Джен е стара история, която той поднови тая година. Аз преди 7 години си зарязах бившия, от скоро той си има ново момиче и аз се радвам за тях.Това значи ли че ме е зарязал заради друга?!

8

Анонимен

преди 2 години

Да ама Афлека понеже е голям артист )няма пачки

7

Анонимен

преди 2 години

Каката още става, има вид на 35 годишна!!!

fallback