Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес е поредната звезда, която се завърна в миналото, за да вземе нещо и да го пренесе в наши дни.

За новата си рекламна кампания на Coach, която е тематична за коледните празници, изпълнителката се върна почти 20 години назад, до 2002 година, за да пресъздаде известна сцена от видеоклипа към песента All I Have. Разбира се, нещата са леко подобрени, за да влязат в темата на рекламното видео, като този път Лопес носи със себе си кафяви чанти от Coach, разхождайки се из заснежения Ню Йорк.
 
Краткият клип започва с оригиналното видео на All I Have, където виждаме младата Джей Ло с дебело розово яке и пухена яка да гледа замечтано към хоризонта. След това сцената се сменя и ставаме свидетели на тъжна раздяла точно по средата на зимата, която кара Лопес да си събере багажа и да се разхожда с няколко чанти, разбира се на Coach, под обилния сняг. И докато през 2002 година изпълнителката може да върви със сълзи на очите, то в наши дни тя гордо носи чантите на Coach и се усмихва към камерата.
 
„Емблематичният стил на Лопес във видеото от 2002 година е все още доста свеж“, казват от марката. В наши дни изпълнителката се разхожда из Ню Йорк със сак на Coach, чанта за домашни любимци и по-голяма версия на плюшения динозавър, който заменя бялото зайче от 2002 година. Звездата носи топло кожено палто и шал от Coach, а около нея се сипе сняг, правейки сцената идентична с тази в All I Have.

Още  за сцената, повторена от Джей Ло, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase