БГНЕС

Българският топ-модел на агенция “Ивет Фешън” Белослава Хинова дефилира на ревюто на френската модна къща Chanel, която представи ексклузивната си круизна линия пред изискана публика в Дубай. Събитието се състоя на пристанището Крийк, а моделите презентираха новите модни творения на два пъти пред повече от 1000 ВИП гости. Колекцията е съставена предимно от тоалети в монохромната гама, класическа комбинация от черно и бяло. Креативният директор Виржини Виар сподели, че черпи вдъхновение от френския драматург и писател Жан Кокто. Бел дефилира на ревюто на Chanel  с дълъг и широк панталон в бяло, украсен с мъниста и боди, което се отличава с ефектни декоративни бродерии. Специален гост на събитието бе  испанската кинозвезда Пенелопе Крус, която краси декемврийската корица на Vogue Arabia.

В края на месец септември Белослава бе част и от ревютата на световноизвестните брандове Dior и Yohji Yamamoto в Париж по време на Седмица на модата. В градините на Тюйлери Christian Dior показа новата си колекция - Пролет/Лято 2022. Бел дефилира на подиума облечена със структурирано яке в бежов цвят с голям пеперуден принт.

Цветелина Янева е наблюдавала също грандиозното ревю на Chanel в Дубай. Това става ясно от профила на фолкпевицата в Instagram, където самата тя се похвали. Българката е била в списъка от близо 1 000 ВИП гости, поканени на събитието на световноизвестната марка, състояло се на пристанище „Крийк“.

„Модно ревю Chanel“, написа звездата, показвайки своя аутфит в черно за вечерта. Той се състои от къса пола с висока талия и потник с тънки презрамки.
 
Впечатление правят и обувките на висок ток на Янева – с каишки и големи блестящи панделки.
 
По-късно Янева сподели и още един кадър от Дубай – където я виждаме с къс топ в розово и минижуп.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Tsvetelina Yaneva (@cvetelinaianeva)

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase