Снимка: БГНЕС

Джесика Симпсън шокира феновете си.

Певицата отбеляза 4 години, откакто не употребява алкохол и по повода качи стара своя снимка в Instagram. Снимката е направена преди 4 години, когато звездата пиела много и почитателите казват, че не могат да я познаят.
Джесика е с розова пижама, подуто лице и зачервена кожа.
 
"Този човек в ранната сутрин на 1 ноември 2017 г. е неразпознаваемата моя версия. Трябваше да изследвам и разкривам толкова много неща за себе си. Точно в този момент знаех, че ще позволя на себе си да си върна светлината, ще постигна победа над вътрешната си борба със самоуважението и ще се изправя пред света с пронизваща яснота. Лично аз, за да направя това, трябваше да спра да пия алкохол, защото това караше умът ми и сърцето ми да продължават да кръжат в същата посока и честно - бях изтощена. Исках да почувствам болката, за да мога да я нося като почетен знак.", написа тя към кадъра.
 
Певицата признава, че е шокирана от това колко бързо лети времето.
 
"Истинската работа, която трябваше да свърша в моя живот, беше да приема провала, болката, това, че съм разбита и самосаботажа. Пиенето не беше проблемът, аз бях. Не обичах себе си. Не уважавах собствената си сила", пише още тя.
 
Още по темата и снимката вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase