Снимка: Getty

Най-голямата биологична дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит – Шайло, взе назаем роклята на Dior на майка си за премиерата на нейния последен филм The Eternals.

Анджелина се появи с пет от шесте си деца на премиера на новия си филм във Великобритания. Медиите за пореден път бяха впечатлени от факта, че 15-годишното момиче прилича на по-млада версия на майка си, а освен това отново носи нейна ремоделирана рокля.

Джоли дебютира с въпросната черно-бяла рокля на модния бранд Dior през 2019-а, на пресконференция за лентата „Господарката на злото“. Изглежда, че роклята с тропически принт се е харесала на Шайло, защото тя я избра за официалния случай, но преди това я е променила с помощта на шивач. Версията на тийнейджърката е по-къса и с различно деколте.

Анджелина – която играе ролята на Тена в предстоящия филм на Marvel, пък носеше за събитието ефектен тоалет на Valentino Haute Couture.

Фактът, че не само Захара (най-голямата дъщеря на Джоли и Пит, осиновена от Етиопия), но и Шайло носят дрехите на майка си, е донякъде изненадващ. От една страна е очевидно, че Анджелина насърчава дъщерите си да надничат в гардероба ѝ и явно няма нищо против, от друга страна е интересно, че Шайло все по-категорично заменя момчешкия си стил, с който беше известна доскоро, с елегантна и женствена визия.

Самата Джоли наскоро сподели пред Entertainment Tonight следното: „Децата ми обичат да заемат моите винтидж рокли, но се опитахме да модернизираме старите ми тоалети.“

Вижте снимката на Шайло с роклята на майка й в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase