Снимка: Pixabay
fallback
Поклонението пред паметта на 21-годишния поп-фолк певец Денис Теофиков ще се състои този петък. Близки и роднини на изпълнителя ще се съберат в новия парцел на Централни Софийски гробища в 12 ч.
 
За това съобщи колежката на Теофиков – Роксана, като публикува некролог на трагично загиналия певец в Инстаграм, предаде "Монитор". Изпълнителката бе сред близките семейни приятели на Денис.
Oще по темата
 
"Той порасна пред очите ми, докато с баща му правехме музика. Той беше едно прекрасно, възпитано, благодарно и талантливо дете ,което всеки път ме посрещаше с прегръдка и с добре дошла како. Никой не умира истински, докато има живи, които го помнят, а твоята детска усмивка няма да забравя никога, момчето ми", сподели Роксана за певеца.
 
Денис Теофиков издъхна на 24 октомври след падане от седмия етаж на сграда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Истината

преди 2 години

Нека подложат приятелите на разпити - всеки ден, по три пъти на ден.Започнат ли да се разминават във версиите си - има нещо гнило.Дано истината да излезе на яве! Дано!

34

Анонимен

преди 2 години

Полицията взе, че свърши нещо. Единственият напредък за който разбрах от проверени източници е, че има задържан. Някой си Анжел, който е бил дрогиран. В апартамента на родителите му е станала трагедията и Денис е отишъл там да търси онази долна изкуствена коза и са се скарали. СДВР продължавайте натам и дайте покой на душата на това момче.

33

Анонимен

преди 2 години

Според последните новини,момчето е било жертва на ТОРМОЗ НА РАБОТНОТО МЯСТО! ДЪРЖАВАТА ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦА,ЗА КОИТО СЕ ТВЪРДИ ,ЧЕ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН СА ПРЕВИШИЛИ ПРАВАТА СИ И СА ТОРМОЗИЛИ ТОЗИ МЛАД ЧОВЕК! ПОЗОР!

fallback