fallback
Нови разкрития около инцидентната стрелба на снимачна площадка, при която Алек Болдуин застреля оператор. Стана ясно, че и преди е имало оплаквания от асистент-режисьорът, който е дал реквизитното оръжие на актьора с думите - "Безопасно", предаде Bulgaria ON AIR
 
Колеги на Дейв Халс разказват, че през 2019 година в две отделни продукции срещу него има няколко сигнала - за незачитане на протоколите за безопасност при употреба на оръжия, блокирани противопожарни алеи и изходи, както и за неподходящо сексуално поведение на работното място. 
 
Разследването продължава. На този етап няма повдигнати обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 години

Сега ще изкарат от 9 кладенеца вода, ще обвиняват кой ли не, всички ще са виновни, само не и комунистическата ГНИДА болдуин.

8

Анонимен

преди 2 години

На мен това ми прилича на убийство. Ако далият оръжието е имал зъб на операторката, която е доста красива жена, като нищо може да забрави да смени бойните патрони и да се направи на луд. Много *** история. Не мисля че на снимачната площадка трябва да има бойни патрони, само когато се снимат специалните ефкети с професионалисти, а не с актьори. От един актьор не може да се очаква да познава оръжията, а да носи такава вина е абсурдно.

7

Анонимен

преди 2 години

до 7 - защото сцената от филма е такава бе, какво има да му разбираш.

fallback