Снимка: БГНЕС
fallback

 Истината е една – Синди Крауфорд има безупречна кожа и не се страхува да я покаже пред целия свят.

Известната моделка сподели снимка без грим, доказвайки че дори на 55 години можем да притежаваме красив външен вид.

„Започнах деня със сутрешно киснене“, написа Синди върху кадър, публикуван в историите ѝ в Instagram. На него виждаме как тя се наслаждава на сутрешната си вана, вързала косата си на висок кок, а гримът е някъде забравен и дори е ненужен.
 
За пореден път Крауфорд доказва, че увереността на човек идва отвътре, а не от външния му вид и сложи в малкия си джоб всички инфлуенсъри, които публикуват снимки с грим от леглото или банята, създавайки илюзорна представа за красива външност.

Докато моделката, която вече е на 55 години, има перфектни гени, на които да благодари за красотата си, тя също така се грижи изключително добре за кожата. Миналата година, в интервю за Byrdie, Крауфорд сравнява рутинната си грижа за кожата с ежедневните тренировки във фитнеса.
 
Кадри от ваната на Синди Крауфорд и нейните тайни за красота - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

ЗагУрял мераклия

преди 2 години

Клип на Синди Крауфорд 55: Без грим и във ваната ..... на който загорели мераклии могат да и видят ушите ... няколко кичура от косата ... и за кратко 2-3 пръста от крака .... Как по толкова оскъдни и замазани с пяна части от тялото и разбират че е запазена и безупречна .... идея си нямам . Вероятно с развинтено ерротично въображение тренирано с години в ПурнХъб ....

8

Алекс

преди 2 години

Още става.

7

kiki

преди 2 години

бая е одъртека,нема какво да се лъжим

fallback