Снимка: БГНЕС
fallback

Британската поп звезда Ед Шийрън обяви днес, че е дал положителна проба за Covid-19, по-малко от седмица преди дългоочакваната премиера на новия му албум.

„С две думи ще ви кажа, че за съжаление дадох положителна проба за коронавирус и затова се поставям в изолация“, написа в профила си в Instagram композиторът и изпълнител на световния хит „Shape of You“ (2017).

„Така че няма да мога да изпълня ангажиментите си лично в момента и ще се възползвам максимално от насрочените интервюта и ангажименти от вкъщи“, допълва Шийран, който живее в Съфолк, Англия.

Последната публична изява на Ед Шийрън беше на 17 октомври в Лондон на церемонията по връчването на наградите Earthshot Climate Awards, учредена от принц Уилям

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

ДоктУра

преди 2 години

Положителна проба НЕ ОЗНАЧАВА болен ... но пък звучи по-драматично по медиите . Ще си постои в къщи... ще помързелува ... ще изпрати няколко трогателни снимчици как "страда"... Тези които не помнят колкото майймуните - по 2 мин. сигурно бързо ще си припомнят че основно коронавирусното заболяване е групоподобно и засяга НАЙ-ВЕЧЕ БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ ... нали се сещате ? - командно дишане ... машини за принудителна вентилация ... Как певец ПЕЕ след като е бил "болен" от КОВИД е направо мистерия.......

25

Кики

преди 2 години

А дали е акъл днес???

24

Бай Иван

преди 2 години

Специално изявление за приятелите в кръчмата: Скъпи съратници, другари по чашка и ти бай Кольо Трезвия, със съжаление искам да ви известя, че съм болен от хемороиди.

fallback