Снимка: БГНЕС
fallback

 Селена Гомес се радва, че има здравословна връзка със социалните мрежи. Това се е случило, откакто тя започнала да позволява на нейния асистент да управлява нейните акаунти.

Това направило певицата наистина щастлива. 29-годишната звезда изтри приложения като Instagram и Twitter от телефона си преди 3 години.
 
Сега тя поства в тях, само когато изпрати снимки и статуси на нейния асистент като текстово съобщение. И асистентът ги поства в мрежите.

Селена, която е една от най-следваните знаменитости в Instagram, признава, че това е спасило живота ѝ.

"Правя всичките си постове чрез съобщения към моя асистент и заявявам какъв искам да е текста. Казвам това, защото това е огромна, значима част от причината, поради която чувствам, че съм толкова здрава. Нямам никаква представа какво всъщност се случва в поп културата и това ме прави наистина щастлива. И може би това не прави всеки друг щастлив, но за мен, това наистина спаси живота ми", обясни тя пред "WWD".
 
Какво още каза тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

ПроСоТо

преди 2 години

абе не знам за кво стаа въпрос..Обаче мога да кажа:..-ДОБЪР "БАЛКОН"!../какво,ами аз съм мъж бе,на връзките й за обувки ли да обръщам внимание?!../

13

тТт

преди 2 години

Лелеее, тя е заприличала на извънземно в главата! А каква симпатяга беше...

12

Анонимен

преди 2 години

Браво ще последвам примера ти! Отивам да си купя бира и напускам ФБ за час два!

fallback