БГНЕС

Някога най-ярката холивудска двойка, Анджелина Джоли и Брад Пит, след като се разделиха, изгарят всички мостове помежду си. Поредица от съдебни производства по въпроса за попечителството над непълнолетните им деца, последвани от решителни стъпки за освобождаване от съвместно придобитото имущество.

И така Анджелина Джоли, въпреки възраженията на Брад Пит, продаде своя дял във френска винарна, която придобиха заедно преди повече от десет години.
 
Тази седмица виненото подразделение на Stoli Group, Tenute del Mondo, публикува съобщение за пресата, според което стана известно, че компанията е придобила 50% от имението Château Miraval в южната част на Франция от Джоли.
 
Цената, на която е закупен имотът, не е оповестена, но People споменава цифра от 164 милиона долара. Имението е известно със своята марка розови вина Miraval.
 
Залогът на Анджелина Джоли в марката беше предмет на скорошно дело срещу Брад Пит. Актрисата не успя да продаде акциите си в Quimicum, която управлява Château Miraval, поради продължителната бракоразводна процедура. През юли Джоли поиска от калифорнийския съд да разреши продажбата, въпреки че делото за развод все още тече.

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase