Снимка:БГНЕС

Глория Естефан направи смразяващо признание за тормоз над нея като дете. Кубинско-американската певица разкри в шоуто Red Table Talk: The Estefans във Facebook, че е била изнасилена на 9-годишна възраст, при това от свещеник.

Звездата призна, че дълго време се е притеснявала да говори за случката от миналото, заради която насилникът заплашил да убие нейната майка.

„Ти чака този момент дълго време“, казва племенницата на певицата – Лили Естефан, след като чува откровения разказ на леля си и започва да плаче.

„Той беше роднина, но не близък роднина. Беше във властова позиция, защото майка ми трябваше да ме запише в неговото музикално училище и той веднага започна да ѝ казва колко съм талантлива и как се нуждая от специално внимание. Тя смяташе, че имаме късмет, че той ми обръща такова внимание“, обяснява Естефан.

В специалния епизод „Предадени от възрастни, на които имаме доверие“, Глория съобщава статистиката, че при 93% от случаите с насилени деца, те познават добре насилниците и им имат доверие.

Звездата посочва, че се опитала да спре свещеника, когото не назовава по име, но все пак била дете, а и той я заплашил.

Още за борбата на певицата с насилника четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase