Снимка: БГНЕС
fallback

Кейт Мидълтън напълно е спечелила доверието на кралица Елизабет Втора, според кралският експерт Джо Литъл.

Кралицата гледала на Кейт като на "сигурен чифт ръце", които да помогнат с воденето към бъдещето на монархията.
 
В ново интервю за "Us Weekly" Литъл казва, че кралицата има огромно доверие в Кейт, особено сега, когато драмата постоянно е част от живота на кралското семейство в последните години. Има се предвид напускането на принц Хари и Меган Маркъл на кралското семейство и влошените отношения между кралските братя Уилям и Хари.
 
Кралица Елизабет Втора смятала, че Мидълтън ще има важна роля в монархията в бъдеще.
 
"Бих казал, че кралицата има огромно доверие в бъдещите принц и принцеса на Уелс Уилям и Катерин, които един ден ще бъдат, когато му дойде времето... крал Уилям и кралица Катерин.", казва Литъл.
 
Кейт спечелила доверието на кралицата, защото се показала като "отборен играч" в кралското семейство и била сдържана кралска особа в първите години от живота си като част от семейството.
 
Какво още харесва кралицата в Кейт четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 години

Кейт освен пози нищо друго не може да преви и две думи на кръст не може да каже, защото беше чакащата Кейт 10 години, а не защото е сдържана.А онова афроамерикански недоразумение освен, че има две висши образования, дар слово и обноски, може да контактува превъзходно и смислено с хора от абсолютно всякакво общество,дори и с аристократичното, където е харесвана.

8

Анонимен

преди 2 години

Ами има защо да го прави. И Кейт е златотърсачка, но знае как да се държи, за разлика от онова афроамериканско недоразумение.

7

Придворния шут

преди 2 години

Крайно време е за разпад на монархията и гнусната империя, обладала целия свят !

fallback