Снимка: БГНЕС
fallback

Преди месеци стана ясно, че принц Хари ще издаде своите мемоари в края на 2022 г.

Оказва се, че кралското семейство е много притеснено от книгата. То се страхува, че в нея Хари може да издаде кой е правил расистки коментари относно това какъв ще е цветът на кожата на сина му Арчи, преди бебето да се роди. Меган Маркъл роди момченцето през май 2019 г.
 
От двора били сигурни, че издателите ще поставят Хари под натиск и ще искат той да каже кой член на семейството е направил расистките коментари за кожата на Арчи, пишат от "The Sun".

"Издателите ще искат много за техните пари, например, да се спомене кой е т.нар. расист.", твърди кралският експерт Пени Джуниър пред изданието.
 
Но кралското семейство не се тревожи само заради това.
 
За какво още ще пише Хари четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 2 години

Не следите световните новини, те още преди време си казаха, че е била леля му Ан.

25

Анонимен

преди 2 години

Да си проверява колата всеки ден, че там е беля...

24

Анонимен

преди 2 години

Преди години младата кралица Елизабет втрещява света,като танцува в Африка с един от лидерите там.Този танц помага на британското правителство да изглади отношенията си със страната,която танцуващият с кралицата оглавява.За да се появи десетилетия по-късно една разведена десеторазрядна актриса,крила в CV-та си,че е мулатка. и да ореве орталъка,че белият й син бил жертва на расистки тормоз от страна на брит. кралско семейство.Ама моля ви се..."кралските експерти" са глашатаите на простакесата

fallback