На 15 октомври Иван Динев-Устата ще отбележи рождения си ден по нестандартен начин. Той ще свали "българските звезди" от небосклона и ще ги приземи с трясък на сцената на на столичния клуб Joy Station по време на комеди шоутото "Звездите отзад".

Както уверява Устата - ще се посмеете на воля на чужд гръб и ще си поръчвате за ваша сметка.

"Очаква ви вечер, в която вие няма да сте публика, а част от сценичния екип, с пряка видимост отзад към най-пикантните тайни на звездите – зад завесата, под завивките и надяваме се... над нещата. Вход забранен за: Софи Маринова, Евгени Минчев, Азис, 50 cent и други провинени", допълва Иван Динев.

След напълно разпродадения и първият по рода си у нас Comedy Roast от октомври 2020 г., Иван Динев-Устата избра да сподели за втори път рождения си ден с публиката в клуба. Шоуто, чиито специални гости ще бъдат Георги Кючуков и Александър Маринков, ще бъде и последното в календара на артиста за тази година.

Устата ще разкаже истински истории от творческата си кариера, изпълнени с много забавни моменти и незабравими преживявания. Неговият спектакъл е изграден въз основа на лични преживявания, а кариерата и познанствата му в света на шоу бизнеса му дават благодатен материал, върху който да развихри вродената си духовитост.

Местата са съобразени с ковид обстановката у нас, а билети се продават в мрежите на Eventim, Ticketportal, URBO и на място в Joy Station.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase