Getty

Ако някога сте искали да научите фитнес режима на Кейли Куоко, дошли сте на правилното място. Треньорът ѝ Райън Соренсен разкрива всяка малка тайна по пътя към перфектното тяло на актрисата.

Историята на Соренсен и Куоко започва преди пет години, когато актрисата се възстановява от операция на рамото. Тогава треньорът е повикан за физиотерапия и постепенно двамата започват да се опознават и да работят заедно. Така идва началото на пандемията, когато Соренсен започва свой бизнес, а до него е именно Куоко. „Защо не построим фитнес в гаража ми и не ме тренираш там?“, пита тя, на което той отговаря с „Да, перфектно“.
 
Актрисата, състезателка по конен спорт и бивша тенисистка, постига целите си, без да се фокусира върху мащаба.
 
„Въпросът е просто тя да се чувства добре и да се събуди на следващия ден без болка и готова за още. Справя се много, много добре с храненето си. Прави по 10 000 крачки всеки ден. Винаги се опитва да прави някаква физическа активност, независимо дали е фитнес, йога, или яздене на кон“, казва Соренсен пред E!News.
 
Веднъж или два пъти в седмицата двамата се срещат за тренировка на цялото тяло, която включва тренировки със съпротивление, кондициониране и работа за стабилност. Любимите на Куоко са упражненията върху топка за баланс, използване на медицинска топка и други упражнения, които предизвикват нейния атлетизъм.
 
Соренсен казва, че обича да прави тренировките възможно най-приятни и полезни. „Ставаме доста креативни, като балансираме топката на коленете си и правим преса с гири, или пък хвърляме медицинската топка към стената“, споделя той. Допълва, че се опитва да държи Куоко заинтересувана и в същото време да се забавлява, за да не се откаже от тренировките.
 
Що се отнася до храната, треньорът казва, че Куоко, която е веган, работи с диетолог и яде чисти, контролирани порции. „Пие около 3 литра вода на ден. Не пие често алкохол. Когато намериш баланса между тези неща, всичко започва да си идва на мястото“, обяснява Соренсен.
 
Още за режима на Кейли Куоко ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase