Общ преглед
Десислава Павлова си тръгна от "Фермата", след като загуби категорично дуела от Теодора Дякова с 1:14.

Деси прикова вниманието с изявлението си, че харесва повече американските закони, правила и дисциплина. Тя обаче бе обвинена от част от участниците, че всъщност нарушава правилата в шоуто, обвиниха я, че е и сноб.

"Не съжалявам, че напускам "Фермата", защото взех моята награда - участвах във възстановяването на стопанството на манастира "Свети Архангел Михаил" в село Шума", каза Десислава преди да се сбогува с конкурентите си.

Сблъсъкът между съперничките започна още в петък, когато двете за първи път се изправиха една срещу друга на Арената и продължи с пълна сила в събота. В първите битки Теодора поведе с 3 на 1 точки. В следващите изпитания тя категорично доминира, като показа по-голяма бързина и ловкост. В последната, изключително атрактивна кална отсечка, Десислава беше значително по-бавна от нея и по-слабо мотивирана.

Освен че показаха различни умения и темперамент при новите правила в първия елиминационен дуел, двете участнички сблъскаха различните си представи за родолюбие.

Въпреки че се е завърнала от САЩ у нас, Десислава силно копнее по живота зад Океана.

"В Америка се чувствах спокойна, защото имаше ред и закони. Тук забелязах хаос", каза разочаровано тя. Теодора, която живее със семейството си в Чикаго, определи България като майка, а не като мащеха. "Тача родината, обичам земята ни, вярвам в нашия дух, в това, че българите сме свързани", заяви съпругата на бившия футболист Танко Дяков.

Освен Десислава, преди дуела от "Фермата" си тръгна още един участник. Мариян Щерянов напусна предаването по свое желание заради травма - той нарани дланите си при влизането си в стопанството, не можа да се включи в работата наравно с останалите и предпочете да напусне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар