БГНЕС
fallback

За разлика от лятото на 2020 година, пандемията не успя да помрачи сватбените тържества през топлите месеци на 2021 година. Все пак светът бавно започна да се отваря отново и през изминалите няколко месеца много двойки-знаменитости бяха нетърпеливи да си разменят брачни обети.

 
Предлагаме ви да си припомните някои от най-красивите и запомнящи се булки на летния сезон, както и да се насладите отново на роклите им.
 
Може би една от най-впечатляващите булки на лятото се оказа супермоделът и ангел на Victoria's Secret, Джазмин Тукс, която се омъжи за своя годеник Хуан Давид Бореро на 4 септември в неговата родина Еквадор. Двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ на цялата страна, на която вицепремиер е именно бащата на Хуан – Алфредо.
 
Тукс беше ослепителна в ръчно украсената с цветя дантелена рокля на дизайнера Зухаир Мурад, която бе с дълги ръкави и висока яка.
 
Артконсултантът Уил Копелман, който се раздели преди пет години с актрисата Дрю Баримор, се ожени за една от директорките в списание Vogue – Александра Мичлер на 28 август.
 
Двете дъщери на Копелман и Баримор, 8-годишната Олив и 7-годишната Франки, бяха шаферки по време на церемонията, а сестрата на младоженеца – Джил Каргман, сподели няколко красиви снимки от събитието в своя Instagram профил.
 
На кадрите се вижда, че красивата Александра носи великолепна рокля от бял сатен с гол гръб, дълъг шлейф и воал.
 
30-годишната племенница на покойната принцеса Даяна – лейди Кити Спенсър, се омъжи за 62-годишния милионер Майкъл Люис на луксозна церемония във Вила Алдо Брандини във Фраскати, Италия.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 2 години

Брака го нямат за нищо, женят се и се развеждат със скоростта на светлината. Дизайнерските рокли са важни, те са една от първопричината за сключване на брак.

1

Анонимен

преди 2 години

Богаташи,за които няма вирус!

fallback