Снимка: БГНЕС
fallback

 Принц Чарлз бил доста натъжен заради кралските драми и много искал да се запознае с внучката си Лилибет, която се роди през юни.

Той нямал търпение отново да се види със сина си принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, за да може да види и тяхната дъщеричка.
 
"Мисля, че принц Чарлз наистина иска да се запознае със своята внучка. Принц Чарлз е невероятно тъжен заради всичко, което се случи. Така че семейството ще иска да се срещне", споделя кралският експерт Ник Булън пред списание "Us Weekly".

Подходящият повод за това ще бъде платиненият юбилей на кралица Елизабет Втора, която ще отбележи 70 години на престола през юни 2022 г.
 
Какво още казва експертът четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 2 години

Чарлз сам си е виновен. Ако не беше се развел с Даяна, сега всичко с Хари може би щеше да е различно... даже може би щеше да си намери истинска принцеса, а не обикновена актриса?

14

Анонимен

преди 2 години

На църната глашатаите, замаскирани с гръмкото "кралски експерт", не млъкват. Бълват тъпотии нон стоп, само и само семейство Бездарникови да са в новинарския поток, за да могат да осребряват нищоправенето си.

13

Анонимен

преди 2 години

богатите рептили също плачат...

fallback