Снимка: БГНЕС
fallback

Джазмин Тукс и Хуан Дейвид Бореро вече са съпруг и съпруга. Красивият ангел на Victoria's Secret се запознава с директора на Snapchat през 2016 г. по работа (компанията я наема за рекламно лице), а миналата година двамата се сгодиха.

Хуан е роден в Еквадор и работи в технологичната компания, собственост на съпруга на Миранда Кер – Евън Шпигел, като директор на международните пазари.

Всяка година Джазмин и Хуан си организират романтични пътешествия, за да отпразнуват годишнината от началото на връзката си. Миналата година Хуан използва това пътуване, за да изненада красавицата с предложение за брак.

„На 21 септември 2020 г. сутринта той ми каза да си събера багажа, защото отиваме някъде“, спомня си Джазмин. „Първата ни спирка беше ресторантът Rose Café, където се запознахме.“


След това Хуан завързал очите на Джазмин и я отвел на летището. Четиридесет минути по-късно двамата кацат в Юта, след което се прехвърлят на хеликоптер до Амангири.

„Преди да отидем в хотела, кацнахме между скалите в средата на нищото и седнахме да хапнем сирене и да си пийнем шампанско“, спомня си Тукс. „Фотограф, преоблечен като член от хотелския персонал ми каза да погледна отгоре от хеликоптера, след като приключим с шампанското. След като се качихме на борда аз погледнах надолу към земята и там беше написано: „Ще се омъжиш ли за мен?“ Бях в пълен шок. Това беше най-сладкото и най-добре обмислено предложение за брак, което можех да си представя“, разказва красавицата.

Вижте младоженците в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 2 години

Черен ангел. Сигурно е от падналите.

11

озадачен

преди 2 години

Защо трябва да ме интересува женитбата им, кои са тия? Авери на боко ли?

10

Щерю

преди 2 години

Пък аз като се качих на покрива на къщата у село това лято, отгоре видях, че жената е сложила цървулите ми в кацата за джибри. Това беше най- скришното място, което можех да си представя. Женска й работа...

fallback