IStockphoto
fallback

Галена сбъдна една от детските си мечти – да посети увеселителния парк „Дисниленд“. Фолкпевицата, която ще бъде част от журито на „Гласът на България“, се отбеляза от Париж, където се намира популярното място, любимо на малки и големи.

Изпълнителката сподели няколко кадъра от разходката си, като разкри, че освен със своите деца, е и с нейната майка.
 
„Приказка“, написа дуетната половинка на Криско, позираща на фона на анимационните герои Мини и Мики Маус, сърничката Бамби и други.
 
За „Дисниленд“ Галена е избрала стилна визия в розово и оранжево, която е по най-новите тенденции. 
 

Още за посещението на певицата в „Дисниленд“ ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

абе

преди 2 години

да не ходи в Париж,а да вземе да се изкъпе и изпере,че е толкова нечистоплътна и смрадлива,горката,а се има за нещо велико,на живо е една трътла дебела, с лоша кожа и кривогледа,отврат е,колко ли й е кефти,че не може да изглежда като на пипнатите й снимки хахахах а е един ***,ако ще да отиде на Марс.

39

Анонимен

преди 2 години

Дисниленд е сатан проект

38

Adel

преди 2 години

Авторката на статията май е фен на смядовската *** Галина... Щом ни уведомява кога.., къде..., какво се случва с нея? Явно критериите за стойностно в изкуството са и чужди. Много ви е ниска летвата ***....Това не са звезди, а прости и меркантилни селянки с комплекси. Стига сте ги писали. Дайте някой реализирал се в чужбина, а не разни селски Ганки с мозъци на Амеби

fallback